Muž

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Milujem?

Milujem ak ona mňa nemiluje? To nebolo iba zamilovanie, nešťastné zamilovanie, lebo som zažil aj jej dotyk aj jej bozk. A potom mi povedala, že budeme iba kamaráti. Nebolo to prvý krát, štvrtý. Pre mňa ťažké, lebo som vždy veril, že mi to vyjde na prvý, že to naozaj tak platí, že keď niekoho skutočne milujem tak to pre toho druhého naozaj niečo znamená. Vždy ušli, lebo som to vraj myslel až „moc vážne“. To vôbec niesom týpek, ktorý sa hrnie do manželstva alebo niekam inam, trebárs do sexu. Som náročný, radšej si počkám a vždy som si vybral správne dievča, aj keď asi až tak správny ten výber nebol, vyberalo srdce, ale aj ono má svoje vnemy. Oni boli vždy iné, hlbšie, čarovné. Nebolo to tak dávno čo som dostal „kopačky“, tak sprostý slangový výraz. Znie príliš obyčajne, no pre mňa niečo také obyčajné nie je, že sa mi niekto vyserie na hlavu. Čo tam po mužskom hrdom egu, na to sa môžem vykašľať, ale ako to ublíži vnútru, keď sa dostaví nezáujem od človeka, ktorý pre nás znamená všetko. Tá hlúposť vo mne, že túžim sa s ňou milovať. Keď počujem jej meno alebo o nej od známych, tak ma len zovrie vo vnútri. Že to nič neznamená mať niekoho rád, že to žena nevie oceniť, keď ju miluješ. Vraj predtým nemala vážny vzťah, no spala s niekým a mne to proste vadí aj keď to neviem vysvetliť. Lebo ja som už úplne nevážny keď jej ani za tu pusu nestojím. Cítim sa ako somár, inak sa neviem a možno ani nechcem. Láska je už len popolom čo si sypem na hlavu.

Muž a sex | stály odkaz

Komentáre

  1. oh
    oh no prajem ti aby si nasiel tu pravu pretoze tato nou urcite nebola
    publikované: 30.04.2006 22:46:08 | autor: deni1609 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. kokos
    zasnem nad originalitou podobnych prispevkov.to asi jednoducho kliknu "ctrl c" a "ctrl v" a opakuju to az kym nepridaju komentar k vsetkym clankom...
    teba to nesere, ze si tu vylievas srdce a niekto ti napise podobnu chujovinu???
    preboha, co nevidis, ze ta jednoducho nemilovala?to ti mala byt nadosmrti vdacna za to ze ty ju hej???ver mi, poznam baby co su schopne s niekym chodit len koli tomu, ze ich "miluje jak kon",a rozhodne to pre tych chalanov neni ziadna vyhra...
    radsej si par mesiacov ci kolko ty zvyknes sopli do vankusa a potom si najdi bybu co ti bude schopna tvoje city opätovat.
    publikované: 30.04.2006 23:28:35 | autor: B (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. takze,
    aby bolo jasne, je vela zien, ktore su schopne hlbokej a lasky a dokonca aj lasku opatovat. Takze v tom chyba nebude:)) bude prilis pateticke, ak napisem, ze to sa stava? je to asi ironia osudu, ze prave ked my to myslime najkrajsie, najuprimnejsie a najcistejsie, ti druhi su od tohoto nazoru na mile vzdialeni... jedine, co mozeme urobit, je odniest si to krasne, to, co nam dotycny zanechal a vyrast v lepsieho cloveka... ine vysvetlenie na sklamania asi neexistuje.
    A este daco k predchadzajucemu komentaru, kde inde sa ma clovek vyliat, ak nie na blogu?
    publikované: 01.05.2006 00:59:31 | autor: lourdes (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014