Muž

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Láska na prvý pohľad

U mňa tomu ani inak nebolo. Vždy to vzplanutie bolo tak rýchle, aj keď vzťah sa už mohol potom vyvíjať pomaly. Nikdy mi žiaden takýto vzťah nevyrástol z priateľstva, možno aj tam je môj pes zakopaný. Kamarátky, ktoré dlhšie poznám akosi neviem vnímať sexuálne. Sám neviem, či to môže byť problém, no proste dávam na svoje nadvedomé vnemy a intuíciu a tá akosi vždy vie vycítiť hneď, či je to tá pravá. A veru vždy aj bola, lenže tak jasnozrivý aby som vedel, že to tak rýchlo skončí som až nebol. :) Lebo dnešné dievčatá sú také, že sa nejako boja keď to s nimi myslíte až príliš vážne, ale na druhej strane sa sťažujú, keď je to až príliš nevážne. Asi som nenašiel tú ich pravú mieru, no naozaj je sa ťažké krotiť, keď ste zaplavený morom túžob. Najviac neznášam vlastnú zúfalosť, keď rozumu došlo, že už to skončilo, ale srdce stále ľúbi. A že mu to občas dlho trvá sa odľúbiť! Že nechať toho človeka ísť je osudová chyba, no nemám na výber. Keby som aspoň niečo viditeľne pokašľal. Nech urobím čokoľvek, nemám šancu to zastaviť, čím viac sa úprimne snažím, tým viac vyzerám ako somár a cvok. Potom si len ľahnem do postele a spím aby som sa aspoň nejako vzdialil zo sveta, ktorý ma nebol schopný prijať takého aký som.

Muž a sex | stály odkaz

Komentáre

  1. to you
    môzem sa spytat na jednu vec ktora moc nesuviv? teda trosku okrajovo ....polozim ti ju ako zastupcovi muzseho pohlavia ......co znamena ak chlap povie zene ze nevie ci ju chce ...teda ze nevie co k nej presne citi ....ona mu povie ze ho ma radsej ako kamarata ..ako najlepsiejho kamarata a on jej povie ze nevie a ze ked si to premysli ze jej na to odpovie ....co to znamena?.....
    publikované: 02.05.2006 19:14:55 | autor: tomoko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. to tomoko
    myslim, ze situacia od situacie... tazko povedat co to znamena, lebo iste to vzdy znamena nieco ine... no z mojich skusenosti maju muzi v svojich citoch obvykle jasnejsie ako zeny... myslim, ze na tvoje otazky nikto nema jednoznacne odpovede, takze sorry :P (ja sam si nedam radit do svojho a robim podla seba)
    publikované: 02.05.2006 21:57:24 | autor: muz (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014